SWIM TEAM NEPTUN

OM SWIM TEAM NEPTUN

Swim Team Neptun er en forholdsvis ny svømmeklub i Randers. Vi startede som svømmeklub i 2014 og kan i 2019 fejre vores 5-års fødselsdag.

Klubben blev etableret da vi pludselig stod med lidt over 50 konkurrencesvømmere og ingen klub. En forældregruppe etablerede en bestyrelse og begyndte det hårde arbejde med at få etableret en ny svømmeklub i Randers, som både består af en svømmeskole for bredden og en konkurrenceafdeling for eliteidræt.

Men ”Neptun” er ikke nogen ny svømmeklub i Randers. Hvis man går tilbage i tiden, har Neptun altid været synonym med svømning i Randers og var en gang en dominerende klub i dansk svømning.

Der vil vi gerne hen igen og vi har allerede taget de første små spæde skridt.  Men først og fremmest handler det om at få skabt en svømmeskole – den bedste svømmeskole i Randers – så vi som klub får lært børn og voksne i Randers at svømme og blive trygge ved at opholde sig i det våde element. Med en god svømmeskole har vi som klub også det rette grundlag for at kunne rekruttere dygtige svømmere til vores konkurrenceafdeling.

Til at starte med har vi valgt at fokusere på undervisning af børn, men har også hold for voksne. I takt med at vi vokser og får flere trænere, vil vi også begynde at fokusere på andre områder inden for svømning og vandsport. Vi er i øvrigt altid åbne for nye ideer og henvendelser.

Swim Team Neptun er en svømmeklub drevet at frivillige kræfter. Der er rigtig mange som bruger meget fritid på at arbejde for, at vi har en velfungerende svømmeklub – men vi kan altid blive flere. Det er vigtigt at huske på, at det er frivillige, der skal få tingene til at fungere. Det er specielt vigtigt at huske på når der er noget som ikke helt fungerer. Giv derfor feedback i en god og konstruktiv tone, så vi kan få løst udfordringerne på en god og konstruktiv måde. Vi vil gerne at alle skal føle sig velkomne og vi har en stor interesse i at vi fremstår som en svømmeklub i Randers, der tager sine medlemmer seriøse.

VEDTÆGTER

Du kan læse klubbens vedtægter her: Vedtægter-revideret-februar-2020

VISION

Vi vil være den foretrukne forening for alle svømmeaktiviteter i alle aldre og på alle niveauer.

MISSION

Vores mission er, at alle møder hinanden i øjenhøjde.
Gennem høj faglighed skaber vi et trygt miljø via leg og læring.
Vi skaber kvalitet og fællesskab for den enkelte.

VÆRDIGRUNDLAG

I SwimTeam Neptun har vi en indgroet passion for vand. Derfor gør vi os som klub umage, for at alle kan føle sig trygge hos os – hvad enten det er som aktivt/passivt medlem, frivillig eller ansat. For at opnå denne tryghed arbejder vi ud fra et værdigrundlag, vi ikke går på kompromis med.

SUND FORNUFT – Vi udviser sund økonomisk ansvarlighed via troværdige beslutninger.

VISIONÆRE OG FREMADSKUENDE – Vi udviser handlekraft, tilgængelighed og ambitioner på anderledes og modig vis.

SOCIAL ANSVARLIGHED – Gennem mangfoldighed og et trygt miljø skaber vi venskaber og en klub for livet.

FAGLIGE KOMPETENCER OG VIDENSBEGÆRLIGE – Vi har den højeste faglighed og stræber efter konstant udvikling i høj kvalitet.

ENGAGEMENT – Vi er en rummelig klub med plads til passion for vandet.

MOTTO

Klubben for livet!