FANTASTISK UGE I SOMMERFERIEN

I år lancerer SwimTeam Neptun et fantastisk sommerferietilbud til alle vandglade børn i og omkring Randers i alderen 7-12 år.

Alle børn kan deltage på Rema 1000 AquaCamp så længe barnet er fortrolig med vand, og at barnet kan klare sig selv i et omklædningsrum.

PROGRAM

På vores Rema 1000 AquaCamp tilbringes halvdelen af dagen i svømmehallen med målrettet svømmeundervisning og sjove lege, mens den anden halvdel bruges på sjove lege og aktiviteter udenfor eller i gymnastiksalen. Børnene vil blive delt ud på forskellige hold i svømmehallen for at kunne tilpasse undervisningen efter niveau, mens lege og aktiviteter på land foregår samlet.

TIDSPUNKT & STED

Rema1000 AquaCamp hos SwimTeam Neptun foregår fra mandag til torsdag i tidsrummet 8:00 – 15:30 på Søndermarkskolen, Skanderborggade 65, 8940 Randers

PRIS

Prisen for en uges deltagelse er kr. 800,- hvilket også dækker en T-shirt og goodiebag fra Svøm Danmark og Rema1000. Deltagerne skal medbringe deres egen madpakke til frokost, men der vil blive serveret mellemmåltider i løbet af dagen.

TILMELDING

SPØRGSMÅL

Eventuelle spørgsmål rettes pr. mail til Aqua_camp@swimteam-neptun.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

SwimTeam Neptun afholder REMA 1000 Aquacamp i samarbejde med Svøm Danmark med støtte fra REMA 1000 og Trygfonden.