FANTASTISK UGE I SOMMERFERIEN

I år lancerer SwimTeam Neptun et fantastisk sommerferietilbud til alle vandglade børn i og omkring Randers i alderen 7-12 år.

Alle børn kan deltage på Rema 1000 AquaCamp så længe barnet er fortrolig med vand, og at barnet kan klare sig selv i et omklædningsrum.

PROGRAM

På vores Rema 1000 AquaCamp tilbringes halvdelen af dagen i svømmehallen med målrettet svømmeundervisning og sjove lege, mens den anden halvdel bruges på sjove lege og aktiviteter udenfor eller i gymnastiksalen. Derudover går ugen også ud på, at børnene får et bedre kendskab til førstehjælp og livredning. Børnene vil blive delt ud på forskellige hold i svømmehallen for at kunne tilpasse undervisningen efter niveau, mens lege og aktiviteter på land foregår samlet.

TIDSPUNKT & STED

Rema1000 AquaCamp hos SwimTeam Neptun foregår fra mandag til fredag i tidsrummet 9:00 – 15:00 på Søndermarkskolen, Skanderborggade 65, 8940 Randers

PRIS

Prisen for en uges deltagelse er kr. 900,- hvilket også dækker en T-shirt og goodiebag fra Dansk Svømmeunion og Rema 1000 samt diverse måltider i løbet af dagen. Vi kan også tilbyde børnepasning for de tilmeldte børn én time før og efter campen. Det koster 100 kr for hele ugen.

TILMELDING

SPØRGSMÅL

Eventuelle spørgsmål rettes pr. mail til Jan Glerup fra bestyrelsen eller cheftræner Morten L. Brøndum

SAMARBEJDSPARTNERE

SwimTeam Neptun afholder REMA 1000 Aquacamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion med støtte fra REMA 1000 og Trygfonden.