FANTASTISKE SVØMMEDAGE I UGE 27

Er du en vandhund?

Så skal du helt sikkert med på REMA1000 AquaCamp ved SwimTeam Neptun! Målet med REMA1000 AquaCamp er at give børn og unge i alderen 7-12 år gode og alsidige oplevelser i vand.

Hvad skal vi lave?
På REMA1000 AquaCamp er vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører klar til at tage imod børnene og fylde dagen ud med spændende aktiviteter. Fokus vil være på svømmeundervisning og forskellige lege og aktiviteter i vandet. Hver dag vil der også være leg og aktiviteter på land – både udendørs og indendørs.
Børnene vil blive inddelt i forskellige hold alt efter hvilke aktiviteter de skal lave.

Hvor og hvornår?
REMA1000 AquaCamp hos SwimTeam Neptun foregår i uge 27, mandag til torsdag den 1/7-4/7 i tidsrummet 8:00 – 15:30 på Søndermarkskolen, Skanderborggade 65, 8940 Randers. Selve REMA1000 AquaCamp er fra kl. 8.30-14.45 – og så er der mulighed for at aflevere/hente lidt før/efter.

Hvem kan deltage?
Alle børn mellem 7-12 år kan deltage på REMA1000 AquaCamp så længe barnet er fortrolig med vand, og barnet kan klare sig selv i omklædningsrummet.

Medbring Badetøj – gerne 2 sæt, tøj til udendørs- og indendørsaktiviteter, madpakke og drikkedunk. Hver formiddag og eftermiddag vil der være lidt frugt til børnene, som er sponsoreret af REMA1000.

Spørgsmål til AquaCampen kan stilles på følgende mail-adresse:Aqua_Camp@swimteam-neptun.dk

Såfremt REMA1000 AquaCamp’en aflyses, vil det fulde beløb blive refunderet.

Ved tilmelding til aquacampen giver man samtidig tilsagn til, at billeder må bruges til opslag på klubbens Facebook- og Instagramside. Billederne vil blive brugt til information og reklame, og vil ikke være anstødelige.

Søg støtte

Det er muligt at søge støtte til campen hos:

Børnenes Kontor

Broen Randers

TILMELDING

Hvis man ønsker at tilmelde sig efter denne dato bedes man skrive en mail til Iben@swimteam-neptun.dk for at høre om der er plads.

SPØRGSMÅL

Eventuelle spørgsmål rettes pr. mail til: Aqua_Camp@swimteam-neptun.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

SwimTeam Neptun afholder REMA 1000 Aquacamp i samarbejde med Svøm Danmark med støtte fra REMA 1000 og Trygfonden.