Svømmeskolen

Velkommen til Swim Team Neptun's Svømmeskole

 

Strukturen i Swim Team Neptun’s svømmeskole er opbygget således at svømmerne opnår en naturlig udvikling, så de først lærer at blive fortrolige med vandet og efterfølgende udvikler sig til gode svømmere.

 

Strukturen skal dels være med til at udvikle svømmere som senere hen ønsker at dyrke konkurrence-svømning i vores konkurrenceafdeling. Dels skal strukturen sikre at svømmere som ikke ønsker at dyrke konkurrencesvømning får mulighed for at fortsætte svømmetræningen og blive fortrolige med at opholde sig i vandett.

 

For børneholdene i svømmeskolen vil der blive arrangeret mærkesvømning/distancesvømning, hvor det er muligt at svømme sig til et distancemærke. Desuden vil der blive afholdt begynderstævne i forår og efterår, hvor man kan se hvor hurtigt man kan svømme.

 

For at skabe ro om undervisningen i svømmehallen må forældre ikke opholde sig i svømmehallen. Hvis der er forhold der gør det nødvendigt skal det aftales med instruktøren. Der vil være "kigge-uge" den første uge i hver måned, hvor forældrene kan se børnenes udvikling.

 

Undervisningen følger skolernes ferieskema og der er ingen undervisning på de dage skolerne er lukket.

 

Som noget nyt har vi oprettet FB gruppen Swim Team Neptun – Svømmeskolen.

Her kan man stille spørgsmål til valg af hold, trænerne, klubben, andre forældre osv.

 

Så skynd jer, at tilmelde jer til gruppen

 

Evt. spørsmål mht. valg af hold kan også stilles ved at skrive til : tilmelding@swimteam-neptun.dk